Garancia

Amennyiben bármilyen oknál fogva a termék visszaküldésére vagy cseréjére kerülne sor, a visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terheli, és neki szükséges intézni a csomag feladást (pl. postán, futárszolgálattal stb.)! Kizárólag olyan terméket tudunk javítás, csere, bármi egyéb okból visszavenni, ami épségben megérkezik hozzánk, tehát maximálisan biztonságosan, tömítő anyaggal körbetekerve, karton dobozba lett becsomagolva! Nem megfelelően becsomagolt terméket, és az ebből következően a szállítás során megsérült vagy törött terméket nem áll módunkban visszavenni!

Az új termék szállítási költsége szintén a vásárlót terheli, kivételt képez ez alól, ha a vevő esetleg hibás terméket kapott, vagy a vevőhöz szállítás közben sérült termék javításáról vagy cseréjéről van szó.

A LOVEINSAND SZETTEKRE ÉRVÉNYES A kiterjesztett HOMOKSZERTARTÁS GARANCIA, egyéb termékeinkre az ÁSZF-ben, a fogyasztói tájékoztatóban meghatározott jogok érvényesíthetőek!Kizárólag a LoveInSand szettekre érvényes a kiterjesztett homokszertartás garancia

Minőség garancia

Minden fakeretet egyesével egy részletes minőség ellenőrzésnek vetünk alá, mely során a termék egy azonosító számot kap a keret aljára. Ez igazolja számodra, hogy valóban magas minőségű terméket adunk Neked! Amennyiben, ennek ellenére nem tetszik, nem erre számítottál, nem vagy elégedett vagy csak egyszerűen meggondoltad magad, küldd vissza a csomagot mindenféle indoklás és kötelezettség nélkül és mi kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát! Még az se számít, ha egyedileg Neked készítettük!  Továbbá, amennyiben vásárlásodkor bármilyen ajándékot kaptál azt tartsd meg nyugodtan, ezzel köszönjük meg, hogy adtál egy esélyt nekünk!

elvalaszto

Baleset garancia

A nagy lagzi közben felborult a keret? Költözéskor leesett? Összetört? Elrepedt? Szállítás közben elfektettétek és összekeveredett a homok? Ez nagy gond! Ha az eredeti állapotot nem is tudjuk helyre állítani, de még egy szertartásra elegendő homokot, vagy akár egy új keretet küldünk neked teljesen ingyen! A visszaküldés költsége a vásárlót terheli!

elvalaszto

Megbízhatóság garancia

Ez egy  nagyon fontos garanciánk!  Esküvőkre szállítani felelősség. Időben ott kell legyen, akármi történik! Nincs mese! Ugyan, voltak már extra megoldási módok, de eddig még mindig,  mindenkinek időben szállítottunk , akármilyen szűk határidővel rendelt!

Alap szállítási módunk a normál, de sürgős, vagy extra sürgős opciót is választhatsz, melyek többlet költséggel járnak Neked. Cserébe mi azt ígérjük, hogy a termékedre külön figyelmet fordítunk, és garantáljuk, hogy időben a kezedben tarthatod a szettet. 

elvalaszto

Garantáltan egyedi

Minden keret egyedi és csak a tied! Miért?

  • Mert minden keret tömör fából kézzel készül, így már sincs két egyforma keret!
  • Mert igény esetén neveteket és esküvőtök dátumát a fába gravírozzuk!
  • Mert akár Te választhatod ki a kereted színét és a homokok színét is, a lehetőségek száma több millió!
  • Mert előfordulhat, hogy más ugyanazt a színkombinációt választja mint te, de a homok hullámokat csak egyszer lehet úgy megönteni a szertartáson, ezáltal ilyen biztosan csak neked lesz!

elvalaszto

Aki már élt a garanciánkkal

6agi_es_norbi_borito

Ági keresett meg minket, hogy véletlenül kiborul a homok:

Nagyon szépen köszönjük a cserehomokot, nagyon hamar megérkezett, pénteken délután adtam le nálatok a rendelést és kedden reggel már a postaládában is volt, teljesen ingyen és bérmentve, ráadásul még postaköltséget sem kellett fizetnünk.
Köszönjük, hogy ilyen figyelmesek és gyorsak vagytok és hogy számíthattunk rátok, ahogy azt a honlapon is ígértétek!
Minden jót nektek, mindenhol ajánlani fogunk titeket! ” Ági és Norbi, esküvőjük dátuma: 2015.05.09