"Best Price" fakeretes homokceremónia szett


 • 9990 Ft

 • Nettó ár: 7866 Ft

A piac leggazdaságosabb komplett fakeretes összeállítása!

Tudtad? Van Nekünk ennél jobb termékünk is:

KAttints AZ alábbi képek egyikére és Nézd meg a felsőbb kategóriás összeállításainkat is, és válaszd ki melyik a legmegfelelőbb Neked!

LOVEINSAND LUXUS SZETTEK

FAKERETES HOMOKCEREMÓNIA SZETTEKelvalaszto

A szett részletes bemutatása

MIT KAPSZ A CSOMAGBAN?

 • 1 db barna kis méretű fakeret (18*13,5*5) felemelhető záró fedéllel (a színt - barna vagy natur - a termék melletti legördülő menüben tudod kiválasztani)

 • 2 db Piramis alakú öntő üveg

 • 2 egység dekorhomok az öntő üvegekbe töltve (Te választod a színeket)

  Gravírozást is kérhetsz, 2500 Ft-ért. Ide kattintva megnézheted, miből választhatsz! Igény esetén a megrendelés végén a kosár oldalon kérlek, írd be a megjegyzésbe!

  + Ha tölcsért is szeretnél a szettedhez, csak válaszd ki a legördülő menüben a termék mellett (a szett alapból nem tartalmazza)!

Jogosan merül fel benned a kérdés: hogy Miért tudjuk ilyen kedvező áron Adni neked?

A képlet nagyon egyszerű: egyszerűbb technológiával és gyorsabban készül el + csak barna és natur színben elérhető + nem tehető rá fénykép + gyorsan csomagolható + kevesebb munkaerő és munkaidő igényű = A PIAC LEGTUTIBB ÁRÚ komplett fakeretes szettje!
+ 5 éves tapasztalatunk és gépesítettségünknek köszönhetően gyorsan tudunk előállítani nagyon jó minőségű végterméket!

AKKOR VALÓ NEKED:

 • ha minden extra “csicsa” nélküli, de fakeretes homokszertartást akarsz az esküvődre
 • ha fontos az alacsony ár
 • ha a kedvező árért jó terméket szeretnél kapni
 • ha megbízható, több éves tapasztalattal rendelkező helyről, vén rókáktól szeretsz vásárolni

A termékre vonatkozó szállítás: alap esetben 3-5 munkanap, ha gravírozást is kértél +3 munkanappal számolj kérlek. Ha nincs ennyi időd vedd fel Velünk a kapcsolatot, hogy megsürgesd a gyártást.


Itt láthatod a szett pontos tartalmát:A szett mindent tartalmaz a szertartáshoz!


KIS FAKERET:A kis homok keret 18*13,5*5 cm méretű, a tetejét felfele irányba emelve tudod eltávolítani. A keret a fedele miatt homokleszorító befogadására nem alkalmas!


elvalaszto


PIRAMIS ALAKÚ ÖNTŐ ÜVEG:

Az általad választott két homokot már a vázákba töltve szállítjuk Neked, melyek elegendő homokot tartalmaznak a keret teljes feltöltéséhez. A vázákat a szertartás után otthon hagyományosan vagy dekorálásra tudod felhasználni!

Ebben a csomagban a sima dekorhomokok közül választhatsz. Ha egyéb kategóriájú homokot szeretnél, válassz a magasabb kategóriás szettjeinkből!

A homok színeket megnézheted a ide kattintva. A színek árnyalata a képeken és a valóságban a monitorok színbeállítása és színhűsége miatt eltérő lehet (max. 10%). A homokokról külön fotót készíteni és küldeni sajnos nem áll módunkban!

Ha a csomag kiszállítása után mégis másik homokot szeretnél, azt az új homok és a futáros szállítási költség kifizetése mellett tudod igénybe venni!HOGYAN TÖRTÉNIK EGY HOMOK ÖNTÉS?

Maga az öntés nagyon egyszerű és élvezetes! Nyugalom, nagyon nehéz elrontani! Felváltva vagy egyszerre is önthetitek! Ha felváltva öntitek, akkor inkább csíkos, pontosabban hullámos hatást lehet elérni, ha viszont egyszerre, akkor kevésbé különülnek el a színek, nem lesznek határozott vonalak. Minél nagyobb halmot készítesz a saját színedből, annál jobban elkülönülnek a színek egymástól. Az első mozdulatnál figyeld meg a homok viselkedését, lehetőleg törekedj arra, hogy kevesebb mennyiséget önts. Ha kész vagytok az öntéssel, elég csak egyszerűen a keret tetejére helyezni a záró fedőt, és befejezni a szertartást.


Az leírásban található képeken a fakeret- és homok színek illusztrációként szolgálnak, a csomagban az általad választott színeket szállítjuk.