Gyakori kérdések

Válassz a kategóriákban lévő kérdések közül!

elvalaszto

A fizetéssel és a szállítással kapcsolatos kérdések:

Van-e lehetőség személyes átvételre?
Személyes átvételre IGEN van lehetőség. Előre egyeztett időpontban a debreceni irodánkban átveheted a megrendelt terméket. 
Megtekinthetem-e vásárlás előtt a termékeket?
Webáruházként üzemelünk, ezért erre nincs lehetőség. De természetesen a kiterjeszett garanciánknak köszönhetően, Te mindenféle kötelezettség nélkül megrendelheted a terméket! (A szállítási költséget nem áll módunkban megtéríteni Neked!
Milyen fizetési módok vannak?
Az alábbi fizetési lehetőségek közül választhatsz a rendelésed leadása előtt a pénztárban:
  1. utánvétes fizetés (tehát csomagot kézbesítő futárnak fizeted ki a rendelésed értékét)
  2. online bankkártyás fizetés (tehát a rendelésedet követően egy online felületen kártyaadataid megadásával egyenlíted ki a rendelésed értékét)
  3. készpénzben a személyes átvételkor
Milyen számlaszámra kell utalni?
Hazai banknál vezetett számláról történő utaláshoz adatok: Az CIB Banknál vezetett 10702064-69180150-51100005-as számlaszámra kell utalni.Számlatulajdonos neve: Glamouria World Kft.
Külföldi számláról történő utaláshoz adatok: IBAN: HU44107020646918015051100005 SWIFT kód: CIBHHUHBSzámlatulajdonos neve: Glamouria World Kft.
Kapok-e számlát a vásárlásomról?
Igen, 27%-os ÁFA-s számlát az aktuális törvényeknek megfelelően, melyet minden vásárláskor kiállítunk, és a csomagban küldünk el neked.A számlára a vásárolt termék típusát és a választott szolgáltatásokat fogjuk feltüntetni, ettől eltérni nem áll módunkban!
Milyen szállítási lehetőségek közül választhatok? Mennyibe kerül?
Minden csomagot futárszolgálat kézbesít neked, az általad megadott címre, munkanapokon 8 és 17 óra között. A szállítás nap reggelén email értesítést kapsz a megadott email címre, melyben egy 3 órás szállítási intervallum kerül megjelölésre, továbbá tartalmazza a futár elérhetőségét is. A szállítási költség minden esetben 1000 Ft, mely tartalmazza a futárszolgálat és a csomagolás díját is.
Mikor kapom meg a csomagomat?

A rendelésed során 3 különböző sürgősségi szintet választhatsz:

Normál szállítás: ha három hét múlva vagy még később van az esküvőd, válaszd ezt, ha jó előre gondolkodtál, és tudsz várni az elkészülésre (Felár nélkül választhatod)

Sürgős: ha két hét múlva van a nagy nap, és még csak most találtál ránk vagy elhalogattad a döntést, és most már viszont igyekeznünk kell vele (Felár: 3000 Ft)

Extra sürgős: ha a héten vagy jövő héten már férj és feleség lesztek. Szóval tegnapra kellene. Ilyenkor mi félredobunk mindent és rendelésed beérkezése után azonnal intézünk mindent! (Felár: 5000 Ft)

Extra sürgős szállítási feltételek:

  1. csak raktáron lévő keretet tudunk határidőre elkészíteni (erről érdeklődj)
  2. minimum 2 munkanap egy alap szett elkészítése, csomagolása és szállítása
  3. +1-2 munkanap a gravírozás
  4. +Lovely típust az üvegdesign kivitelezése miatt sajnos nem tudunk extra sürgősen illetve sürgősen szállítani!
  5. a pontos szállítási napot telefonon fogjuk veled egyeztetni

Fontos: A fordulót vasárnapról-hétfőre tettük. Így mindig figyeld meg az oldalunkon található kalkulátort, hogy mit mutat mikorra milyen felár mellett tudod megkapni a terméket.


elvalaszto

A garanciával kapcsolatos kérdések:

Az esetleges termék visszaküldés kinek a költsége?
Amennyiben bármilyen oknál fogva a termék visszaküldésére vagy cseréjére kerülne sor, a visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terheli, és neki szükséges intézni a csomag feladást (pl. postán, futárszolgálattal stb.) ! Kizárólag olyan terméket tudunk javítás, csere, bármi egyéb okból visszavenni, ami épségben megérkezik hozzánk, tehát maximálisan biztonságosan, tömítő anyaggal körbetekerve, karton dobozba lett becsomagolva! Nem megfelelően becsomagolt terméket, és az ebből következően a szállítás során megsérült vagy törött terméket nem áll módunkban visszavenni!

Az új termék szállítási költsége szintén a vásárlót terheli, kivételt képez ez alól, ha a vevő esetleg hibás terméket kapott, vagy a vevőhöz szállítás közben sérült termék javításáról vagy cseréjéről van szó.

Mi történik, ha szállítás közben megsérült/eltört valami a csomagban?

Kérlek, ilyen esetben a lehető legrövidebb idő alatt jelezd ezt felénk, és mihamarabb megoldjuk a helyzetet a törött tartozék pótlásával! Természetesen neked ez nem jár költséggel!
Mit tegyek, ha használat előtt eltörtem valamit?
Keress minket elérhetőségeink egyikén, és megtaláljuk közösen a megoldást! 
Mit tegyek, ha kiborítottam az összes homokot vagy jelentős részét?
Keress minket elérhetőségeink egyikén, és megtaláljuk közösen a megoldást! 
Van-e lehetőség újraönteni a keretet, ha az valamiért nem, vagy nem az elképzelésemnek megfelelően sikerült?
Ha figyelmesen elolvastad a használati utasítást és betartottad tanácsainkat, ez nem fordulhat elő!Amennyiben mégis, az újraöntéshez szállítási költség térítése ellenében új homok mennyiséget küldünk. Az tudnod kell, hogy ugyan megismételhető az öntés, de az már nem ugyanannak a pillanatnak a lenyomata lesz. Természetesen baleset után ez is jobb, mint a semmi.
Mi az a kiterjesztett garancia?

Ez kizárólag a LoveInSand luxus szettjeinkre él!

Elégedettség garancia és 100% pénzvisszafizetés garancia

Nem tetszik Neked, nem erre számítottál, nem vagy elégedett vagy csak egyszerűen meggondoltad magad?
Küldd vissza a csomagot 14 napon belül mindenféle indoklás és kötelezettség nélkül és mi kérdés nélkül visszafizetjük a termék árát!
Küldd vissza a terméket és mi a teljes vételárat visszaadjuk neked, még az sem számít ha a keretet neked gravíroztuk! Továbbá, amennyiben vásárlásodkor bármilyen ajándékot kaptál azt tartsd meg nyugodtan, ezzel köszönjük meg Neked, hogy adtál egy esélyt nekünk!

Baleset garancia:
A nagy lagzi közben felborult a keret? Költözéskor leesett? Összetört? Elrepedt? Szállítás közben elfektettétek és összekeveredett a homok? Ez nagy gond! Ha az eredeti állapotot nem is tudjuk helyre állítani, de még egy szertartásra elegendő homokot, vagy akár egy új keretet küldünk neked teljesen ingyen!

Megbízhatóság garancia:
Az oldalunkon választhatsz a normál, sürgős, vagy extra sürgős szállítási módot, melyek többlet költséggel járnak neked. Minden esetben tartjuk a határidőt!

Garantáltan egyedi
Minden keret egyedi és csak a tied! Miért?

Mert minden keret tömör fából kézzel készül, így már sincs két egyforma keret! Mert igény esetén neveteket és esküvőtök dátumát a fába gravírozzuk! Mert akár te választhatod ki a kereted színét és a homokok színét is, a lehetőségek száma több millió! Mert előfordulhat, hogy más ugyanazt a színkombinációt választja mint te, de a homok hullámokat csak egyszer lehet úgy megönteni a szertartáson, ezáltal ilyen biztosan csak neked lesz!

elvalaszto

A termékekkel kapcsolatos kérdések:

Ki önti a homokokat a keretbe? Készen kapom vagy nekem kell beleönteni?
Természetesen a homokokat Neked illetve Nektek kell a keretbe öntenetek, nem szeretnénk megfosztani Titeket a homoköntés élményétől.
Mit kezdjek a homoköntés után az üres vázákkal?
A vázákat hagyományos módon, élővirágok tartójaként használhatod, de szalma vagy szárazvirággal is díszítheted.Színes kompozíciókat alkothatsz belőlük dekorhomok segítségével! Ötletekért látogass el www.dekorhomok.hu weboldalunkra!
Miért csak kettő illetve négy színt lehet használni/választani? Módosíthatok-e ezen?
A kereteket tervezésénél úgy gondoltuk, hogy a Harmony, Lovely, Simply és Sweety típusnál kettő, a Unity esetén pedig négy szín használata elegendő illetve kellemes összhatást nyújt.Amennyiben ez számodra nem megfelelő és több színt szeretnél használni, rendelj plusz dekorhomokot a www.dekorhomok.hu weboldalunkról! Ebben az esetben viszont Neked kell kiszámolnod és kimérned, hogy a rendelkezésre álló színekből mennyire van szükség ahhoz, hogy a leszorítónak elég helye legyen és minden pontosan a helyére kerüljön. Ilyen esetekben nem vállalunk felelősséget arra, hogy a homok mennyiség és a tartozékok mérete megfelelő a keret lezárásához.
Mit tegyek, ha porol a homok, amit vettem és homok öntés után ez látszik az üveg belső oldalán?
Néhány homok finom por réteget hagyhat az üvegen, amit egyszerűen eltávolíthatsz: fogj egy fakanalat, aminek elég hosszú a szára, hogy fentről elérd az üveg poros felületét. Tekerj üvegtisztítóval befújt papírtörlőt a fakanál nyelére, és tisztítsd meg az üveget.
Használhatok-e különböző kategóriájú homokokat együtt?
Mivel a különböző kategóriájú homokok szemcsemérete eltérő lehet, ezért azt szoktuk javasolni, hogy azonos kategórián belüli színeket válasszatok!Ez alól kivételt képez a sima dekoromok és a csillámos üveghomok, melyek szemcseméretében annyira kicsi az eltérés, hogy ezen két kategória színeit bátran össze lehet párosítani!
A valóságban is olyan színűek a homokok, a fa- és üveg anyagok és a hátterek, mint a tervező programban?
A fotózásokon a legjobb fényeket használtuk azért, hogy a képeken a valóságot leginkább tükröző színeket és árnyalatokat tudjuk visszaadni, de mivel e fából, azaz természetes anyagból készült, az alapanyag színétől, erezetétől függően előfordulhatnak eltérések. A homok színeket megnézheted a Dekorhomokok menüpont alatt. Az a tapasztalatunk, hogy a monitorok színbeállítása és színhűsége eltérő lehet, így ebből adódóan nem tudjuk garantálni a színek teljes egyezését (~10%-os árnyalatbeli eltérés lehet) Ezért fejlesztettük ki a piacon egyedül nálunk megtalálható fotó minőségű tervezőt, ami segíti a választást. A homokokról külön fényképet sajnos nem áll módunkban készíteni és küldeni, ezért kérlek használd a weboldalon lévő képeket és tervezőt!
Mit jelentenek az egyes homok kategóriák?
Többféle homok típus közül választhatsz, ezek szemcse nagyságban, vagy színvilágban vagy csillámosságban térnek el egymástól.
Hogyan cserélhetem ki a képet a keretben?
A LoveInSand kereteknél a kép öntés előtti és utáni cseréjéről bővebb információt találsz a Használati Utasításban.
A fakeretes szetteknél a homok keret üvegére ragasztott képsarkakból vedd ki a minta képet, és illeszd a helyére a saját fotódat!
Kinyithatós fakeretes szetteknél a fotókeret hátulján lévő 4 fém lapocskát hajts fel, vedd ki a kartont, szedd le róla a képet (ezt egy szilikon pötty fogja) tedd a helyére a saját fotódat, helyezd vissza a kartonnal a fotót és hajlítsd vissza a lapocskákat!
Kötelező-e azt a képet használnom öntéskor, amit a csomagban kaptam?
Természetesen nem kötelező, sőt jobban örülünk neki, ha saját közös képet használtok a szertartáson a keretben.
Ti adjátok a fotót a keretekhez?
Minden keretet egy minta fotóval szállítunk, melynek a mérete 10x15 cm, de a saját fotódat, amit a keretbe szeretnél tenni, Neked kell ebben a méretben előhívatni.
Mit tegyek, ha nem kérek vázát, olcsóbb lesz-e ettől csomag?
Az alapcsomagok minden esetben tartalmazzák az ahhoz a szetthez tartozó szertartás üvegeket. Ha nem kérsz vázát, két lehetőséged van:- A csomag ára nem változik, de kérésedre nem szállítjuk le a vázákat- A csomagot teljes tartalmában leszállítjuk, de nem használod fel a homoköntéshez a vázákat.
Lehet-e homok nélkül rendelni?
Homok nélküli rendelésre nincs lehetőség. Ha mindenképp homok nélkül kéred a rendelésed, kérésedre nem szállítjuk le azokat, de ettől a csomag ára nem változik.
Hogyan tudok rendelni az oldalon?
Két lehetőség közül tudsz választani:Válassz a kész összeállítások közül a Termékeink menüben valamelyik típusra kattintva, vagy tervezz egy teljesen egyedi szettet magadnak a Tervező oldalunkon. Mindkét esetben a megrendelés gombra kattintva, majd az adatokat kitöltve adhatod le rendelésed.
Lehet-e csak a keretet rendelni?
A keret önmagában a Fakeretek homokceremóniához kategóriában vásárolhatóak meg.
Milyen terméktípusok közül tudok választani?

Fakeretes homokceremónia szettek és luxus LoveInSand szettek közül választhatsz.

Sweety - Az aranyos

A legkisebb fotóval rendelkező homokszertartás szett, melyben a kép és a homok két külön keretben kapott helyet, melyeket szép réz zsanérok kötnek össze. A homokkeret két színnel teljes magasságáig feltölthető! (2014 legkeresettebb terméke)
Méret: 19x14x5 cm és 19x14x2 cm (Mag x Szél x Mély)

Lovely - A szerethető

Ha teli szeretnéd önteni a keretet két színnel, válaszd ezt a közepes méretű szettet, ha a Unity-t nagynak a Simply-t meg túl kicsinek találod. Az esküvői fotód helyett ebben a típusban különleges üvegminták közül tudsz választani.
Méret: 25x19x6 cm (Mag x Szél x Mély)

Harmony -  A harmónikus Nagy méretű fakeret, mely két színű homokkal a keret egyharmadáig feltölthető, és fölé egy tartóba fénykép helyezhető. A fotó mögé design hátteret is választhatsz. Válaszd ezt, ha valami igazán különlegesre vágysz!
Méret: 33x23,5x7 cm (Mag x Szél x Mély)

Unity - Az egység Nagy méretű fakeret, mely négy színnel teljes magasságáig feltölthető. A fényképedet a homokhullámok elé tudod elhelyezni. Akkor válaszd, ha többen szeretnétek részt venni a szertartáson pl.: szülőkkel, tanukkal, saját gyermeketekkel vagy barátokkal együtt.
Méret: 33x23,5x7 cm (Mag x Szél x Mély)

Tiny - A kicsi

A piacon kapható egyetlen mini homokszertartás szett, melyet főként, nászútra, Valentin-napra, évfordulóra ajánlunk, amikor szeretnéd megörökíteni annak a pillanatnak a fontosságát. Mérete miatt esküvőre kifejezetten nem ajánljuk! 
Méret: 12x6x3,5 cm (Mag x Szél x Mély) 

Mit jelent a kontur homok? Mikor kell használni?
A kontur homok egy kis zacskónyi mennyiség az általad választott színekből.Kizárólag arra az esetre vannak, ha használat előtt vagy közben véletlenül kiborítottál egy kevés homokot, amit pótolni kell a keretben, ahhoz hogy elegendő homok legyen benne. Ilyen esetben kérlek, inkább többször kisebb öntésekkel pótold az elveszett mennyiséget, mert így tudod követni, hogy mennyit kell még bele öntened. Ha túl öntöd a keretet, akkor sokkal nehezebb javítani a hibát, így kérlek, légy nagyon óvatos ezzel!
Mit jelent az hogy Klasszik, Prémium vagy Luxus keret?
A Klasszik kereteket tömör bükkfából készítjük el, melyet festünk és/vagy lakkozunk. A Prémium keretszíneket csak lakkozzuk ezzel is kihangsúlyozva a használt fafelületek szépségét. A Luxus keretek esetén is lakkozást alkalmazunk, viszont ezek már olyan fatípusok, melyek a faiparban is csak nagyon magas minőségű tárgyak gyártására használnak, magas eszmei értékük és áruk miatt.
Mi az hogy próba homok? Hogy kell használni?
A próba homok arra való, hogy ki tudd próbálni, általa rá tudsz érezni a homok fizikájára, hogyan lehet önteni. A próba öntést mindenképpen egy szélesebb üvegpohárba végezd, ne a keretbe, mert nagyon nehéz lesz kitakarítani.
Hova tegyem a keretet a lakásban?
A keretet bárhova teheted a lakásban, ahova kedved tartja, a lényeg hogy olyan helyre kerüljön ahol könnyen szem előtt van, hogy minél többször felidézhessétek általa a boldog pillanatot, melynek a hullámok őriznek!Kérlek, vedd figyelembe, hogy súlyánál fogva stabil alapra érdemes helyezni a keretet!
Hogyan történik a gravírozás, mit kell tudni róla?
Neveteket és az esküvőtök dátumát minden esetben a fakeretbe, egyedi betűtípusunkkal, lézer technológiával gravírozzuk.A weboldalunkon, a katalógusban és a látványterveken feltüntetett gravírozási képek mintaként szolgálnak, a tényleges gravírozás ezektől eltérhet! Mivel természetes, élő anyagba, fába történik a gravírozás, ami előzőleg felületkezelésen (lakkozás, festés) megy keresztül, így a végeredmény egyrészt az alap fa színétől, erezetétől és attól is függ, hogy milyen mélyen szívja magába a festéket, és ebből a rétegből a lézer mennyit szed le a gravírozás során. A gravírozott szöveg tehát nem arany színű, és más színnel sem kerül kifestésre!A fenti feltételek miatt nem tudunk garanciát vállalni arra, hogy a végleges gravírozás a képen látható mintával teljes mértékben megegyezik! Ugyanakkor 100%-os elégedettségi garanciánk ettől még ugyanúgy él, tehát ha kézhezvételt követően nem vagy elégedett, keress minket elérhetőségeink egyikén és megbeszéljük mit tehetünk azért, hogy végül Téged is elégedett vásárlóink közt tudjunk! Harmony és Unity (nagy méret kereteknél) a nevek és a dátum a keret felső részébe, egymás alá kerül.A kisebb méretű, Sweety keretben a bal oldalon lévő képkeret felső részébe gravírozzuk a neveket, a keret alsó részébe pedig a dátumot.
Hogyan tisztítsam a keretemet?
Időnként érdemes a fa részét egyszerű faápolóval, az üveget pedig ablaktisztító segítségével megtisztítani. Kérlek, óvatosan tisztítsd! Lehetőség szerint takarítás és költözés során ne fektesd el, mert a hullámok azt már nem bírják ki.
Lehet-e változtatni az általatok megadott betűtípuson a gravírozáshoz?
Fakeretes homokceremónia szettek esetében az általunk megadott betűtípussal gravírozunk, LoveInSand luxus szettek esetében pedig 4 féle betűtípusból választhatsz.
Hogy kell összeállítani a öntőtölcsért?
A tölcsér összeállítása egyszerű, a két oldalán lévő harmónia részt hajtogasd meg, és magától felveszi a tölcsér a megfelelő alakot!