• slidebg1
  Esküvői homokszertartás, amikor két család egyesül
 • slidebg1
  Ősi hawaii tradíció, mely mára még mélyebb értelmet nyert
 • slidebg1
  Elegáns, látványos polgári ceremónia és

  egy mással nem összehasonlítható élmény
 • slidebg1
  Esküvői homokceremónia egy színes és maradandó emlék,

  mely egyben az otthonod éke is


A homokszertartás élménye egy menyasszony (már feleség) szemével

 Mi az a homokszertartás?


Ha röviden akarom bemutatni, ennyi mondanék: “Színes homok összeöntése egy közös valamibe a polgári ceremónián.” Egy egyszerű szettel talán ez fedi is a valóságot. De mi úgy gondoljuk, ennél azért sokkal többről szól ez az egész, ezért alkottuk meg a termékeinket, és ezt az oldalt! Mert nálunk a homokszertartás élmény már a vásárláskor elkezdődik! Ki kell találd, melyik típus illik hozzátok, és máris a saját szett tervezőben találod magad! Keret színt kell választanod: klasszikus letisztult, prémium minőség, netán luxus elegancia a legjobb választás? Egyből fogod tudni! Majd meglátod a homok színeket: pasztel, világos, sötétebb, csillogós, vagy tükörből készült homok? Csak győzz választani! :) Milyen háttér, milyen üveg design legyen? Gravírozni is lehet ám! És máris azon gondolkozol, gyűrűpárt, vagy szívecskét kérsz a nevetek közé. Meg hogy kérj-e Swarowski díszítést. És azon kapod magad, hogy mint egy kisgyerek a játékboltban, úgy válogatsz a lehetőségek között! És legszívesebben már másnap szeretnéd megkapni a csomagodat! :)


Majd kapsz egy SMS-t arról, hogy aznap megérkezik a Te, saját, teljesen általad összeállított szetted! Kinyitod. Kiemeled a keretet, egyből a gravírozást keresed. Megtalálod a próba homokot is, egyből önteni akarsz belőle, csak egy kicsikét! :) Meglepi ajándék is figyel a dobozban. :) Elönt az érzés: “Ezt megérdemeljük! De jó lesz használni!”
Majd ott álltok a nagy napon az öntés előtt, és itt érted meg igazán, hogy miért is több ez mint egy “kis színes homok összeöntögetés”. Mert ahogy az öntéssel a homokok szépen feltöltik a rendelkezésre álló teret, látod a kialakuló hullámokból, hogy bár a színük különbözik ugyan (hiszen Ti is két külön ember vagytok), de ahogy összesimulnak, és együtt hullámoznak, ketten együtt töltik meg a keret belsejét és ezáltal állnak össze egy nagy egésszé. Egyedül, egyik szín sem lenne elég ehhez. Ketten kellenek hozzá. Ahogy Te mint Feleség és a párod mint Férj egy boldog házassághoz! Aminek határa van ugyan, de biztonságot is ad, és ezt jelképezi a fakeret, a házasságotok kereteit. Így lesz teljes a kép. Amire ha ránézel az otthonodban, mindig az a pillanat jut majd eszedbe, mikor torkodban dobogó szívvel, az egész napos mosolygástól szinte már fájó orcával de akkor is fülig érő szájjal kimondtad a nagyvilágnak: “Igen!”. Ez a vibráló boldogság költözik ezáltal a lakásotokba, a szemetek elé, és lesz része mindennapi életeteknek!
Nekünk ezt jelenti a homokszertartás!

Mindent tudni szeretnél? Töltsd le füzetünket!


Te melyik vásárló vagy? Az, aki meglát valamit és megveszi, vagy az, aki ha meglát valamit ami megtetszik neki, hazamegy, utána olvas, minden számára fontos információt összegyűjt és utána dönt?

Ha a második típusba tartozol, ez a füzet Neked szól! Minden típusú homoköntő szettet górcső alá vettünk, így minden fontos információt megtalálsz egy helyen, ami ahhoz kell, hogy eldöntsd, melyik típus való Neked! Sok munkánk van benne, így reméljük hasznos segítség lesz számodra! :)

Garanciák

Igen, van minőség garanciánk! Szerintem ez megnyugtató. :) Bár isteni ügyes kezű, precíz asztalosunk van,akit nagyon szeretünk, de ő is ember, így ő is hibázhat, ami természetes. Ugyanakkor, mivel számunkra az a fontos, hogy Te, mint a vevőnk maximálisan elégedett légy, ezért minden egyes keretet egyesével átnézünk, pici apró hibák után kutatva. Annyira keresünk ilyenkor, hogy néha már olyat is “oda látunk” ami ott sincs. :) Ilyenkor jót kacagunk magunkon. Szóval: ha hibát találunk, akkor visszaküldjük az asztaloshoz javításra. Ha minden szempontból megfelel a keret (mert több van amúgy, ugyanis szőrös szívvel állítottuk össze a minőségi kritériumokat), jöhet az azonosító szám és a minőséget jelölő matrica a keret aljára.


Ha megkaptad a csomagot és úgy érzed, hogy szeretnéd visszaküldeni nekünk, semmi gond, sőt mi egy egész házasságnyi időt adunk erre Neked! Itt nagymamám jut eszembe, aki azt mondta nekünk, mikor összeházasodtunk, hogy: “Egyetek meg együtt egy tonna sót!” Mi is ezt kívánjuk Nektek! És járhattok akár 10 gramm, 10 deka vagy 10 kiló közösen elfogyasztott sónál, ha úgy érzed, hogy nem vagy elégedett, küldd vissza a szettedet! (Apróbetűs rész: Mi hiszünk a házasságban, így válás esetén nem vásároljuk vissza a keretet!)

Murpytől tudjuk: ami elromolhat, az el is romlik (előbb vagy utóbb). Na persze a nappaliban kiállított, esküvőn megöntött keret csak úgy magától nem romlik el, de egy földrengés vagy egy hurrikán felboríthatja. Na jó, nem földrengés meg hurrikán, de akár még a lagziban elfektetheti valaki, vagy történhet egy óvatlan mozdulat költözés közben és máris kész a baj. Persze mi optimisták vagyunk, ugyanakkor tapasztalatból tudjuk, ez néha előfordul. Igaz, igen ritka tapasztalatból, de az is tapasztalat. Szóval ha baleset érné a keretedet, igaz, az eredeti állapotot nem is tudjuk helyre állítani, de még egy szertartásra elegendő homokot, vagy akár egy új keretet küldünk Neked teljesen ingyen!


Minden keret egyedi és csak a Tied! Miért?

 • Mert minden keret tömör fából kézzel készül, így már sincs két egyforma keret!
 • Mert ha kéritek, beleégetünk Titeket a fába. Mármint a neveteket és esküvőtök dátumát, lézerrel! Márpedig mi úgy tudjuk, belőletek csak egy van kerek-e világon! :)
 • Mert Te választhatod ki a kereted és a homokok színét is, és kiszámoltuk, ennyi lehetőség közül választhatsz: csillió!
 • Mert, bár előfordulhat, hogy más ugyanazt a színkombinációt választja mint Te, de a homok hullámokat csak egyszer lehet úgy megönteni a szertartáson, ezáltal ilyen biztosan csak Neked lesz! Egyediség négyszeresen kipipálva!


Hogyan kerül hozzád a termék


Itt ez a jó kis weboldal, itt tudod leadni a rendelésedet. Vagy kész összeállítást tudsz egyből a kosaradba tenni, vagy teljesen saját szettet találsz ki, amihez egy szuper tervezőt fejlesztettünk ki. Na jó, mi csak kitaláltuk, hogy ilyen legyen, a programozók meg leprogramozták :) Szóval ha megvan, hogy mit szeretnél, a nagy zöld MEGRENDELEM gombra kattintás után megadod az adataidat (szállítási név, cím, ilyesmik). Mi minden vásárlónkat felhívunk a rendelés után 24 órán belül, ahol átbeszéljük a rendelésed részleteit (keret és homok színek, gravírozás stb.) és innentől Neked csak annyi a dolgod, hogy izgatottan várod a csomagodat!

Ami eközben történik: mi, mint a szorgalmas kis hangyák el kezdjük összeállítani a csomagodat. A teljesség igénye nélkül: Mariann az adminisztrátor rendezi a papír munkát, elkészíti a gravírozáshoz szükséges fájlokat, Laci a raktáros pedig üvegekbe tölti a homokokat, előkészíti a kereteket, és minden egyéb tartozékot. A kiszállítás napján minden szett a saját dobozába kerül, megtörténik a végző ellenőrzés, és jöhet a lezárás. A csomagokat átadjuk a futárnak, aki másnap kézbesíti azt Neked! És itt jön a legizgalmasabb rész: amikor kinyitod a saját dobozodat! :)


Rólunk pár szó


Edina és Gábor vagyunk. Maximalisták. Mindketten. Gábor a kifogyhatatlan, kreatív ötletzsák, Edina pedig a precíz megvalósító. Gábor esze úgy vág mint a penge, mindene a logika, és szeret sokat beszélni. Edina jó a szöveg írásban, gyorsan tanul, és megérzések verhetetlen. Ez a mi kis párosunk, mi vagyunk a homokszertartas.hu motorja.
Eltökélt szándékunk minden házasulandó párnak megadni azt, amit mi jegyespárként nem kaptunk meg az esküvői szolgáltatóinktól. Ez pedig a giga-mega megbízhatóság, minőség, és flott kiszolgálás.
Ez első hallásra könnyűnek tűnik, mégis hosszú-hosszú évek kemény munkája vezetett odáig, hogy minden részletében kidolgozott rendszer végezze azt a szintű munkát, amivel elmondhatjuk: elégedettek vagyunk. Az első lépések és folyamatok a mi fejünkben születtek meg, ami csak egy része a nagy egésznek. Így lássuk hát, kik tartoznak még a “Rólunk”-ba: Ahogy mondani szoktuk: ennek az egésznek a lelke a fakeret. Így először meg kellett találunk azt az asztalost, aki (hogy úgy mondjam) megütötte a mércét. Ő Sanyi. A mi Sanyink. A mi Sanyink pedig nemcsak megütötte a mércét, hanem még vagy 20 centivel felette ugrott át! Sanyink maga a precizitás! Amikor először a műhelyében jártunk, nem hittünk a szemünknek! Olyan volt, mintha nem is használná senki, akkora volt a rend és tisztaság! Már akkor láttuk a szemében, hogy Ő a mi emberünk! És tényleg…
Aztán ott van Mariann, az adminisztrátorunk. Aki nagy barna szemeivel lesi az email-eket és a telefon kijelzőjét, és viseli gondját minden beérkező rendelésnek, hívásnak, levélnek és kérésnek. Megrendeli a megrendelnivalót, átlátja a rendszert, segítőkész, gondoskodó és kíváncsi. Ja és ő a teafelelős! :)
Laci a raktárért felelős. Meg azért, hogy minden csomagban minden-minden benne legyen. Az ő keze alatt áll össze és valósul meg a raktári asztalon minden összeállítás. Már csukott szemmel is tudja, melyik színű homok melyik polcon van, és sosem tévesztené össze a “padlilát” a “violettel”. Nagy örömmel fotózza a mi kis “raktári szivárványunkat” (a heti rendelések üvegbe töltött homokjait egymás mellett, ami tényleg úgy néz ki mint egy szivárvány), és a futárnak egy helyre készített doboz halmokat. Ja és ő a zsanérozás királya!
Nos, ez a homokszertartás csapata, akik nap mint nap azon munkálkodunk, hogy Téged kedves vásárlónk, nagy örömmel töltsön el amit látsz, mikor kinyitod a dobozodat!


Mennyibe fog kerülni, mit tartalmaz?


Minden csomag komplett szett, tehát a használathoz szükséges minden kelléket tartalmaz! Így mindent egy helyen megkapsz! Nem kell azt számolgatnod, hogy mennyi homokot kell vásárolnod, nem kell az IKEA-ban öntő váza után kutakodnod, és főleg nem kell homokok után kajtatnod. Kényelmesen, egy helyben ülve, néhány kattintással a rendelésedet megadva, mindent elküldünk Neked!

Fakeretet, öntő üveget, színes homokot, próbahomokot, használati utasítást, öntő tölcsért, ecsetet, jó tanácsot. Továbbá a sürgősségi szállításon kívül MINDEN SZOLGÁLTATÁST tartalmaz!


 • slidebg1
  Kitti ès Zoli
  2015.12.12
  Akárhányszor ránèzek a keretre, segít felidèzni azt a csodálatos napot, amikor összekötöttük az èletünket. Az ötlet, kivitelezès.. hibátlan!!!
 • slidebg1
  Detti és Pali
  2016.02.05
  Nagyon esztétikus és tökéletesen megfelelő minőségű! Könnyű volt használni! Bárkinek nyugodt szívvel ajánljuk és ajánlottuk is már!
 • slidebg1
  Gina és Tomi
  2016.04.23
  Nagyon örülünk, hogy a homokszertartást választottuk és nagyon elégedettek voltunk a termék minőségével és szépségével is! :)
 • slidebg1
  Alexandra és Zoltán
  2016.04.30
  Már a termék érezésekor nagyon tetszett, a minősége nagyon jó. Aztán a nagy napon felülmúlt mindent. Mindenkinek elnyerte a tetszését,