Miért a fakeretes homokszertartás?

Homokszertartást tervezel az esküvődön? Megmutatjuk mik azok a dolgok, amikre biztosan NEM gondoltál korábban!

Alapvetően több homoköntő szett létezik, mégis fontos tulajdonságokban térnek el egymástól: különböző méretű öntőnyílással rendelkeznek, van zárható és nem zárható, eltérő anyagból készülhetnek, van, amelyikre kérhető gravírozás, és amíg az egyikbe tehető fénykép, a másikban ez nem megoldható.Ezek alapján jól elkülöníthetően három alaptípusra tudjuk szűkíteni a piacon kapható kínálatot:

1. / széles szájú nem zárható vázaszerű üveget
2./ dugóval zárható szűk szájú üveget
3./ fakeretes üvegdobozt

Széles szájú vázaDugóval zárható üvegFakeretes szett
Homok hullámok képeMinél szélesebb, annál jobban irányíthatóA tölcsér használata kötelező, ezáltal a homok képét nem, csak homok csíkok magasságát tudod befolyásolniA homok képet teljes mértékben Te alakítod ki
Zárhatóság és stabilitásNem zárható, nehezen borul, de ha kiborul, akkor a kialakult homokkép véglegesen megsemmisül.Dugóval zárható, könnyedén borul, de baleset esetén a kialakult homokkép csak minimálisan változik.Stabil, nehezen borul, zárható. Borulás esetén a kialakult homokkép minimálisan változik.
AnyagaÜveg, minden oldalról jól látható homokkép. Sorozatgyártásban készülÜveg, minden oldalról jól látható homokkép. Sorozatgyártásban készül.Tömör fa és üveglap, így csak két oldalról látható, de a fának köszönhetően sokkal elegánsabb. Minden darab egyedi, kézzel készült.
SzínvilágSzéles homokválaszték, de csak a homok választhatóSzéles homok választék, esetlegesen a szett mellé kiegészítők színe is választhatóA keret, a homok színe és a hátlap is választható.
FényképA termék mellé külön tartóba helyezhető.A termék mellé külön tartóba helyezhető.A legtöbb típusba fotó is helyezhető.
KészletÁltalában nagy áruházban vásárolható, a homokot pedig külön kell beszerezniÁltalában nagy áruházban vásárolható, a homokot pedig külön kell beszerezniKompletten, mindent megkapsz egy csomagban. Azonnal használható.
Személyre szabhatóságA homoktartó gravírozása csak kézileg lehetséges. Ezért az utánajárással költségesebb.A homoktartó gravírozása csak kézileg lehetséges. Ezért az utánajárással költségesebb.A fakeretes szettek gravírozhatóak és kristállyal díszíthetőek, ráadásul a fa erezete miatt minden keret egyedi.
Konklúzió, mikor válaszd?Amikor a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldást keresedHa egy vázától szebb és biztonságosabb szettet keresel és nem fontos számodra a kialakult homokhullámok formája.Ha olyat szeretnél ami elegáns, egyedi, maradandó és Te alakítod ki a homokkép formáját. Akkor válaszd a fakeretes homokszertartás szettet.


A fenti előnyökön felül, kizárólag a fakeretes homokszertartás szettnél érvényesülnek igazi mélységében a szertartás jelképei:


A fentieken felül kizárólag a fakeretes homokszertartás szettnél figyelhető meg:
Házasság: A keret, mely körbeveszi a két homokot (Ami határt szab, biztonságot ad és mivel fából van: élettel teli!)callto 

: A menyasszony által kiválasztott színű dekor homok öntőüvegben
Férfi: A vőlegény által kiválasztott színű dekor homok öntőüvegben
Közös életük kezdete: A közös tartó amibe a menyasszony és a férj a homokot önti
Összetartozás, összefonódás: A két homok, melyek nem keverednek össze, hanem jól látható hullámokat alkotnak
A személyek és az egység jelképe: A nő és a férfi a házasság megkötése után is megmaradnak nőnek és férfinak, de egymást kiegészítve hoznak létre közösen egy egységet.
Felidézés: A kialakult hullámok formája egyszeri, viszont megismételhetetlen maradandó emlék.

A fentieken felül kizárólag a fakeretes homokszertartás szettnél figyelhető meg:
Házasság: A keret, mely körbeveszi a két homokot (Ami határt szab, biztonságot ad és mivel fából van: élettel teli!)callto