Rólunk

Szia!
 
Csóka Orsolya vagyok, és Én vagyok homokszertartas.hu boldog tulajdonosa! :)
Egy gyerekkori álmom vált valóra, amikor az esküvőiparban kezdhettem el dolgozni.

Sajnos kevés emlékem maradt meg gyerekkoromból, azonban ez az egy befúrta magát az elmémbe és úgy emlékszem mintha csak tegnap lett volna ...
 
Nagy és összetartó családba születtem ezért gyakran járunk a mai napig  esküvőkre. Mikor kislány voltam, minden esküvőt nagyon vártam, és nem csupán azért mert felvehettem a legszebb ruháimat, hanem mert vártam, hogy megcsodálhassam a párt. Legfőképpen a menyasszonyt. Minden pillanat egyedi és különleges volt, elvarázsolt a látvány. Ha valaki abban az időben megkérdezte, hogy "Mi leszel, ha nagy leszel?" büszkén válaszoltam: "Menyasszony". Nyílván a felnőttek kinevettek, amit Én nem értettem, de nem is zavart.
Mindig csillogó szemmel néztem a menyasszonyra, és hát őszintén, minden vőlegénybe beleszerettem. :))
Ahogy nőttem változtak az álmaim és a terveim, és hát persze megértettem, hogy a menyasszonykodás nem épp munka.
Ettől függetlenül a csodálatom a mai napig nem múlt el.
 
Az élet más útra terelt, de 2016-ban megismerkedtem Edinával és Gáborral, akik egy különleges vállalkozást vezettek. Esküvőkre készítettek homokszertartásokat. Be kell vallanom, kezdetben azt sem tudtam mi az. De amint utána olvastam, illetve közelebbről megismertem ezt az egészet beleszerettem, és minél többet foglalkoztam vele annál boldogabbá tett.
Majd 2018-ban az a megtiszteltetés ért, hogy átvehettem a vállalkozást. Bár egy picit még amatőr vagyok, de imádom és igyekszem jól csinálni, a hibákból pedig próbálok tanulni.

A múltból kapott örökséget fenntartom, de szeretném Orsisabbá, a magam stílusára formálni. Ezért is bővítem a termékpalettát, de a minőségre ugyanolyan mértékben figyelek.
Bízom benne, hogy a Ti örömötökhöz is hozzájárulhatok, és egy picikével szebbé, csodálatosabbá tehetem a NAGY NAPOTOKAT!