Szállítás és fizetés

HOGYAN KAPOD MEG A VÁLASZTOTT SZETTEDET?


A szállítási költség minden termékünkre egységesen 1000 Ft.

A megrendelésedet a futár szállítja házhoz   munkanapon 8 és 17 óra között   . A futár a   kiszállítás nap reggelén SMS-ben   értesít, hogy melyik   3 órás intervallum-ban kézbesíteni a csomagodat. Az SMS-ben megtalálod a futár telefonszámát, így szükség esetén élőszóban is egyeztethettek az átadásról. Amennyiben nem talál otthon, úgy másnap újrapróbálkozik, ha akkor sem vagy elérhető, a csomag automatikusan visszajön hozzánk.A rendelés leadásakor lehetőség van különböző telefonszámot megadni a rendelési- és az átvételi kapcsolattartáshoz.

FIZETÉS:

Utánvét: azaz fizetés a futárnak:   A csomagod árát átvételkor a futárnak fizeted ki készpénzben.

Átutalás: azaz fizetés előre utalással:    A rendelésed értékét a szállítási napot megelőzően egyenlíted ki bankszámlánkra való befizetéssel, vagy átutalással.   

Utaláshoz adatok:

  • Számla tulajdonos   : Glamouria World Kft

  •  Bank   : CIB bank

  • Számlaszám   10702064-70659151-51100005

Bankkártyás fizetés: azaz biztonságos online fizetés bankkártyával vagy Barion egyenlegről:   A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

LoveInSand luxus és Fakeretes kategóriájú szettjeinkre az alábbi szállítási módok élnek:

Normál esetben a rendelésed leadásának hetétől számítva 3 hétre, csütörtökön kapod meg a csomagodat.

Amennyiben hamarabb van szükséged a csomagra, válaszd a sürgős szállítási módot (+3000 Ft), amivel a normálhoz képest 1 héttel hamarabb, tehát a rendelésed leadásának hetétől számítva 2 hétre, csütörtökön fog érkezni a csomagod.

Ha Neked ennél is hamarabb kell a csomag, az extra sürgős szállítási móddal (+5000 Ft) akár pár munkanap alatt megkaphatod a szettedet! Ebben az esetben   kizárólag a raktáron lévő termékekből   tudunk kiszolgálni, és amennyiben gravírozást kérsz, az 2-3 munkanappal meghosszabbítja a szállítást!   A választott termék elérhetőségéről és a pontos szállítási időről telefonon egyeztetünk Veled!

Best Price szett, dekorhomok, önálló fakeretek, tartozékok esetében a visszaigazoló emailben megadott dátum csak irányadó! A szállítás általában 3-5 munkanap alatt történik meg. Amennyiben gravírozást is kértél a Best Price keretedre, az 3-4 munkanappal meghosszabbíthatja a szállítást!

Amennyiben bármilyen oknál fogva a termék visszaküldésére vagy cseréjére kerülne sor, a visszaküldés költsége minden esetben a vásárlót terheli, és neki szükséges intézni a csomag feladást (pl. postán, futárszolgálattal stb.)! Kizárólag olyan terméket tudunk javítás, csere, bármi egyéb okból visszavenni, ami épségben megérkezik hozzánk, tehát maximálisan biztonságosan, tömítő anyaggal körbetekerve, karton dobozba lett becsomagolva! Nem megfelelően becsomagolt terméket, és az ebből következően a szállítás során megsérült vagy törött terméket nem áll módunkban visszavenni!

Az új termék szállítási költsége szintén a vásárlót terheli, kivételt képez ez alól, ha a vevő esetleg hibás terméket kapott, vagy a vevőhöz szállítás közben sérült termék javításáról vagy cseréjéről van szó.